Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeval Terneuzen, één persoon naar ziekenhuis

Toegevoegd: 03-03-2024, 00.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een botsing op de Frederik van Eedenstraat in Terneuzen zijn twee personenauto’s zwaar beschadigd geraakt. Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 22.55 uur op de kruising met de Bellamystraat. De politie en ambulancedienst werden met spoed ter plekke gestuurd. Ter plaatse bleek dat er twee auto’s op elkaar waren gereden. Eén van de betrokkenen is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie ter plaatse is het witte voertuig zonder te kijken de kruising overgestoken. Een ongeval was niet te voorkomen. Beide voertuigen liepen zware schade op en moesten worden afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren