Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugslab in loods Meeldijk Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 05-03-2024, 19.40 uur - Update: 05-03-2024, 20.58 uur
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft dinsdagmiddag een drugslab aangetroffen op een terrein aan de Meeldijk bij Burgh-Haamstede. Er zijn meerdere arrestaties verricht.


In de loop van de middag trof de politie het drugslab aan in een loods. Volgens de politie is een gespecialiseerde eenheid van de politie het pand binnengetreden en zijn vervolgens drie verdachten aangehouden. Hun personalia zijn nog niet vrijgegeven. In het lab zouden synthetische drugs worden geproduceerd, zo meldt de politie.

De politie doet komende dagen nog nader onderzoek. De loods aan de Meeldijk wordt om die reden op dit moment door de politie bewaakt. Op het terrein zijn tijdelijk lichtmasten neergezet. Hoe de politie het drugslaboratorium op het spoor is gekomen, is niet bekend.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren