Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 50 km

Vermiste bejaarde man Middelburg nog niet terecht

Toegevoegd: 06-03-2024, 09.06 uur
Vermiste bejaarde man Middelburg nog niet terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is in Middelburg en omgeving nog altijd op zoek naar een 86-jarige man. Hij wordt sinds dinsdag vermist. Zijn signalement werd eerder al gedeeld via Burgernet.


Rond 17.20 uur riep de politie voor het eerst op om naar de man uit te kijken. Volgens de politie was de man vanochtend rond 09.15 uur nog altijd niet terecht en wordt nog altijd naar hem uitgekeken. De vermiste man werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Meestoof. Hij is vertrokken in zijn scootmobiel en zou slippers dragen.

De vermiste man heeft een groot/breed postuur en een lichte huidskleur. Hij heeft wit haar, een baard en een snor (beiden ook wit van kleur) en is brildragend. De man zou gekleed zijn in een winterjas (kleur onbekend).

Overigens wordt in Axel ook nog altijd gezocht naar een vermiste 73-jarige vrouw.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (6-3-2024 om 14:43)
Wat triest, zorgelijk. Sterkte voor familie in deze zenuwslopende tijd.
een Moeder (6-3-2024 om 12:54)
Wat een heftig berichten .veel sterkte voor de families .
Ja-Ja (6-3-2024 om 09:46)
Zoek de politie wel? Waar zijn de fietsende agenten. Oja-Sorry, het is te koud. Zomers in korte broek ,shirt ,dan zie je ze overal. Stiekem om de hoek kijken of je wat verkeert doe.
Cookie-instellingen beheren