Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

LFO onderzoekt drugslab Meeldijk Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 06-03-2024, 10.31 uur
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - Medewerkers van het team Landelijke Facilitiet Ontmantelingen (LFO) van de politie zijn woensdagmorgen begonnen met een uitgebreid onderzoek in de loods waar dinsdagmiddag een drugslab werd gevonden. Specialisten van SEON komen in de loop van de dag ter plaatse om het lab te ontruimen.


Een arrestatieteam viel dinsdag halverwege de middag een loods op een terrein aan de Meeldijk binnen. Vervolgens werden drie aanwezigen aangehouden als verdachte. Ze zouden zijn geblinddoekt en afgevoerd voor verhoor en onderzoek.

Volgens de politie werden in het lab synthetische drugs geproduceerd. Gisteren werd niet meteen tot ontmanteling overgegaan. Daarom werden tijdelijk lichtmasten geplaatst en bewaakten politieagenten gedurende de nacht het terrein.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (7-3-2024 om 00:05)
willem wisse.. dit hadden ze kunnen weten voordat ze dit gingen organiseren. Nu kunnen ze inderdaad betalen voor dez actie. Niks mis mee.
Thera (6-3-2024 om 23:37)
Job, geef details door aan politie ipv hier loze opmerkingen te plaatsen.
job (6-3-2024 om 19:04)
Lol wat een show. tonnen rommel komt er via spanje en italie hierheen. Maar dat nieuws krijgen de consumenten pver 5 jaar. Tja zo hou je werk en controle als staat.
timsalabim (6-3-2024 om 15:29)
En de boer of verhuurder wist van niets natuurlijk, jaaaa jaaaa, die smoes kennen we nu wel hoor!!!
willem wisse (6-3-2024 om 11:18)
Dit kost ook weer alles
Cookie-instellingen beheren