Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Vermiste man dood gevonden in kanaal Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2024, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het Kanaal door Walcheren is donderdag in Middelburg een stoffelijk overschot aangetroffen. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om het lichaam van de man die sinds deze week in die omgeving werd vermist.


Over de vermissing van de 86-jarige man werd dinsdag rond 17.20 uur een eerste Burgernetbericht gedeeld. Hij werd voor het laatst met zijn scootmobiel gezien in de omgeving van de Meestoof. Het lichaam werd vandaag aan het einde van de ochtend gevonden in de buurt van de Loskade.

De Forensische Opsporing (FO) van de politie is ter plekke gekomen om onderzoek te doen. Bij de vindplaats werden zwarte schermen geplaatst om het publiek het zicht op de werkzaamheden van de politie te ontnemen. Volgens de politie lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (7-3-2024 om 14:58)
Een diep triest bericht. Je zult het maar als boodschap krijgen. Veel oprechte sterkte voor familie, nabestaanden en kennissen.
Cookie-instellingen beheren