Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode vrouw Axel stierf niet door een misdrijf

Toegevoegd: 07-03-2024, 16.14 uur
Uit politieonderzoek is gebleken dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen.
Uit politieonderzoek is gebleken dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – De politie heeft het onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de 73-jarige vrouw uit Axel afgerond. Er is geen sprake van een misdrijf.

De politie was sinds zondag op zoek naar de 73-jarige vrouw uit Axel. Afgelopen woensdag werd zij aan het einde van de middag gevonden in een bosperceel aan de Lageweg. Het bos werd afgezet.

De politie deed onderzoek naar de identiteit en de toedracht van het overlijden. Halverwege woensdagavond werd duidelijk dat het om de vermiste ging. Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden heeft uitgewezen dat er geen sprake is geweest van een misdrijf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (7-3-2024 om 16:50)
Heel erg als een mevrouw van die leeftijd geen vreugde meer in het leven heeft. Jammer genoeg zijn er veel mensen die hier mee rond lopen. Ik vraag me af.Komt het door de neergaande spiraal in de maatschappij. Waar is de politiek die er iets aan wil/gaat doen. Of praten ze liever over oorlog?
Cookie-instellingen beheren