Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieauto onderweg naar reanimatie belandt in sloot

Toegevoegd: 09-03-2024, 12.01 uur - Update: 09-03-2024, 13.31 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een politieauto die onderweg was naar een melding van een reanimatie is zaterdag aan het einde van de ochtend in een sloot beland bij de Middelburgsestraat in Koudekerke. Eén van de agenten die in de auto zat moest worden nagekeken door de ambulancedienst.


Even voordat het ongeval gebeurde kwam vanuit Koudekerke een melding binnen van een reanimatie bij de supermarkten aan de Duinstraat. De politiewagen was hier met spoed naar onderweg toen het ongeluk plaatsvond. Het dienstvoertuig belandde rond 11.20 uur ter hoogte van de Groeneweg in de berm toen moest worden uitgeweken. De politiewagen belandde in de sloot. Een botsing met het andere voertuig kon worden voorkomen.

De twee politieagenten die in de auto zaten, konden zelfstandig het voertuig verlaten. Een ambulanceteam werd opgeroepen om één van de twee te controleren. Andere hulpverleners namen het incident in Koudekerke voor hun rekening. Onder meer de brandweer werd ingezet. Rond 11.50 uur landde ook een traumahelikopter bij de Duinstraat. Zo'n twintig minuten later werd de patiënt per helikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam.

De afdeling verkeer van de politie deed kort onderzoek op de plaats van het ongeluk aan de Middelburgsestraat. Hierna kon een berger van Kuzee de beschadigde politieauto rond 12.45 uur uit de sloot trekken en afvoeren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (11-3-2024 om 11:22)
@ bewoner de pot verwijt de ketel !!! wat is jouw naam,????
Koudekerke (11-3-2024 om 06:21)
Ik zag dit helaas gebeuren. Knap hoe de agent reageerde met zijn auto, want ze moesten uitwijken voor iemand die hun afsneed (echt hele domme actie van een Audi bestuurder). Mensen die enorm dom reageren op hulpvoertuigen zoals nu ook gebeurde. Iemamd die zelf gaat nadenken etc. Niet doen, gewn uitwijken naar rechts ipv de agenten afsnijden waardoor je dit soort ellende veroorzaakt. Hopelijk gaat het goed met de agenten (want ze zullen jou familie maar komen helpen)!
Adriana (11-3-2024 om 04:07)
Als je goed leest, is er nog een andere bestuurder bij betrokken. Daar is een aanrijding mee voorkomen. Goed geanticipeerd!!
Klaas vaak (10-3-2024 om 22:19)
Deze agenten deden gewoon hun best om snel ter plaatse te zijn en soms gaat het wel eens mis. Gelukkig maken andere mensen geen fouten of hebben nooit geen pech tijdens hun werk.
Bewoner (10-3-2024 om 22:03)
Gelukkig is ikke perfect ! 1. ikke.... wat een internet held zo annuniem ! Hulde 2. doe anders zelf eens wat nuttigs, voor de maatschappij 3. Einde van de dag, zijn we allemaal mensen he ? Nou ja, bijna allemaal dan !
ikke (10-3-2024 om 11:42)
@R Daar hebben ze dan ook die speciale rijopleidingen voor. dus dit is geen excuus.
Cookie-instellingen beheren