Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto getold op A58 Waarde

Toegevoegd: 17-03-2024, 01.25 uur
De auto is door een takelateur afgesleept.
De auto is door een takelateur afgesleept.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WAARDE –  De hulpdiensten zijn zaterdagnacht ingezet voor een getolde personenauto op de A58 bij Waarde. Betrokkenen hebben de benen genomen.

De brandweer, politie en ambulancedienst kregen omstreeks 00.35 uur de melding binnen van een ongeval op de A58 ter hoogte van tankstation de Vliete in Waarde. Ter plekke bleek dat er een personenauto in tegengestelde richting tot stilstand was gekomen.

Voor zover bekend hoefde de brandweer niet ingezet te worden. Ook is er niemand gewond geraakt. Volgens de politiewoordvoerder waren er geen betrokkenen meer aanwezig op de plaats van het ongeval. De politie heeft in de omgeving van het tankstation gezocht. De auto is afgesleept.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (17-3-2024 om 11:40)
@Michelle: Inderdaad. Tegen de tijd dat de politie hem spreekt kan er alleen een boete vanaf wegens het verlaten van de plaats van een ongeval.
Peter (17-3-2024 om 11:27)
Die had beter gelijk kunnen gaan lopen voor zover deze persoon dat nog kon vanwege drank of drugs. Je weet genoeg als iemand het op lopen zet.
Michelle (17-3-2024 om 09:17)
Waarschijnlijk zijn roes uitslapen!
Cookie-instellingen beheren