Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 42 km

Belgische motorrijder omgekomen in Sluis

Toegevoegd: 18-03-2024, 22.27 uur - Update: 19-03-2024, 00.07 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Bij een ongeval op de Hogeweg tussen Aardenburg en Sluis is maandagavond een Belgische motorrijder om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De motorrijder, een 21-jarige man, reed rond 20.10 uur door onbekende oorzaak tegen een boom. Na de melding werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar al snel werd de komst hiervan geannuleerd. Al snel werd namelijk duidelijk dat het slachtoffer niet meer te redden was.

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is om deze reden ter plaatse afgesloten. De nabestaanden van het slachtoffer zijn door de politie geïnformeerd, zo heeft een politiewoordvoerder laten weten.

Later meer


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren