Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Verongelukte Belg was op pad met andere motorrijder

Toegevoegd: 19-03-2024, 11.54 uur
Politie-onderzoek op de Hogeweg vannacht.
Politie-onderzoek op de Hogeweg vannacht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SLUIS - De motorrijder is maandagavond om het leven kwam op de Hogeweg in Sluis, was samen met een andere motorrijder op pad. Die merkte op dat de ander niet meer achter hem reed. Hierna werd het ongeluk ontdekt. Dat meldt de politie.


Volgens de politie reden de twee vanuit de richting van Sluis naar Aardenburg. Op een gegeven moment merkte de voorste motorrijder dat het latere slachtoffer (21) niet meer achter hem reed. De jongeman bleek tegen een boom te zijn gereden en ernstig gewond te zijn geraakt.

"Een omstander verleende direct eerste hulp en heeft het slachtoffer gereanimeerd totdat politie- en ambulancepersoneel ter plaatse was en de reanimatie kon overnemen. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is de motorrijder overleden. De politie wil graag haar dank en respect uitspreken voor het snelle handelen van de bewuste omstander", aldus een politiewoordvoerder.

De politie doet nog nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren