Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 36 km

Hulpdiensten ingezet voor situatie Acacialaan Vlissingen

Toegevoegd: 21-03-2024, 13.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Meerdere politie-eenheden zijn donderdagmiddag ingezet voor een situatie aan de Acacialaan in Vlissingen. Er kwam ook een ambulance ter plaatse.


De politie rukte omstreeks 12.40 uur met meerdere eenheden uit naar de kruising Acacialaan, Hyacintenlaan en Begonialaan. Ook kwam er een ambulance met spoed naar deze kruising. Hier is een man van een buitenlandse nationaliteit onderzocht.

Vervolgens is de politie met de man in gesprek gegaan. Ook hebben zij een grote tas een twee big shoppers bekeken die de man bij zich had. De man mocht na het gesprek zijn weg vervolgen en zijn tassen meenemen.

Diverse buurtbewoners laten weten dat er de laatste tijd geregeld koper wordt gestolen vanuit de sloopwoningen die aan deze kruising grenzen. De politie kon niet bevestigen dat er sprake was van een melding van een koperdiefstal en laat de zaak voor wat het is.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren