Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oud-havenmedewerker aangehouden voor betrokkenheid drugsinvoer

Toegevoegd: 21-03-2024, 22.35 uur
Oud-havenmedewerker aangehouden voor betrokkenheid drugsinvoer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Een 55-jarige man uit de gemeente Borsele is donderdagmiddag door de Zeehavenpolitie aangehouden nadat hij zich op het politiebureau had gemeld. De man wordt verdacht van betrokkenheid van invoer van cocaïne in de Vlissingse haven.

De Zeehavenpolitie startte een onderzoek nadat informatie werd ontvangen over mogelijke betrokkenheid van havenmedewerkers bij de invoer van cocaïne in de Vlissingse haven. Al snel kwam de man, die inmiddels niet meer in de haven werkt, als verdachte in beeld. De Zeehavenpolitie onderzoekt welke rol de man precies heeft gespeeld. De man is daarom verhoord. In het kader van het onderzoek is de woning en auto van de verdachte doorzocht.

De Zeehavenpolitie vermoedt dat er onder havenmedewerkers of in hun omgeving meer informatie bekend is over cocaïnesmokkel.  Voor de politie heeft de aanpak van deze vorm van criminaliteit hoge prioriteit. Wanneer u hierover informatie heeft, ontvangt de politie dit graag. Naast het melden via de bekende nummers, kan informatie ook anoniem worden gemeld via Meld Misdaad Anoniem of het Team Criminele Inlichtingen.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (23-3-2024 om 14:57)
@Ad altijd scherp met allerlei opmerkingen jeweetzelf dat dit soort bananen lui wegkomen met een waarschuwing of lichte werkstraf!;)
Redouane (22-3-2024 om 08:49)
Ik wil niet overdrijven: maar alle smokkel die in Nederland binnenkomt en niet wordt ontdekt, is met medeweten van een enkele ambtenaar in functie die ervan af weet en het doorlaat. Vertrouwensbreuk door ambtenaren die corrupt zijn of beïnvloedbaar. De enige remedie is ontslag op staande voet, een levenslang verbod om voor de overheid (vertrouwensfunctie) te werken en een (onvoorwaardelijke) gevangenisstraf van 3 jaar. Tevens alle spullen (dure auto’s ed.) die verdiend zijn met drugshandel, graag via de Pluk ze-wetgeving afnemen.
Ad Jonkers (22-3-2024 om 06:51)
Waarschijnlijk "de bananenman"........
Ad Jonkers (22-3-2024 om 02:07)
Kunnen bananen ook "anoniem" bellen?
Cookie-instellingen beheren