Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Kamperland

Toegevoegd: 23-03-2024, 21.20 uur
De brandweer van Kamperland rukte met spoed uit.
De brandweer van Kamperland rukte met spoed uit.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij de Duinpan in Kamperland is zaterdagmiddag een gaslek ontstaan. Dat gebeurde tijdens graafwerkzaamheden. De brandweer rukte met spoed uit.


Het gaslek ontstond rond 13.35 uur, waarna de hulpdiensten werden ingelicht. De brandweer van Kamperland rukte met spoed uit om poolshoogte te nemen. Ter plekke werd direct de straat afgesloten en vervolgens hebben de brandweerlieden een houten kegel in de kapotte leiding gestoken om zo de uitstroom van gas een halt toe te roepen.

Nadat de gasuitstroom was gestopt, was het gevaar geweken en kon het incident worden overgedragen aan een monteur van energiebedrijf Stedin.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren