Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 49 km

Motor belandt onder vrachtwagen bij tolplein Borssele

Toegevoegd: 25-03-2024, 13.28 uur - Update: 25-03-2024, 19.15 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele heeft maandag aan het begin van de middag een verkeersongeluk plaatsgevonden. Een motorrijder kwam met de schrik vrij.


Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op het tolplein van de tunnel. Bij het ongeval waren een motorrijder en een vrachtwagen betrokken. Direct werden naast de ambulancedienst ook de brandweer van Borssele en een traumateam opgeroepen. De komst van de traumahelikopter werd geannuleerd toen deze ter hoogte van het Haringvliet vloog. De andere hulpdiensten kwamen wel ter plekke.

Ambulancemedewerkers hebben de motorrijder onderzocht maar hij bleek ongedeerd te zijn gebleven. Waardoor het ongeluk precies gebeurde, is nog niet bekend. Bij de bestuurder is een alcoholtest afgenomen. Drie tolpoortjes waren tijdens de afhandeling van het incident afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (26-3-2024 om 10:03)
1 ding wat je nooit mag doen, is achteruitrijden als je voor een tolpoort staat zeker niet met een truck, met aanhanger. Ook niet bij file 9 van de 10 keer gaat er iets mis, net als nu gelukkig is het bij schade aan de motor en de knie van de motorrijder gebleven en de oplettendheid van toeschouwers/getuigen van het ongeval.
Cookie-instellingen beheren