Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Goese reddingsbrigade dreigt dakloos te worden

Toegevoegd: 25-03-2024, 14.02 uur
De huidige locatie in 's-Heer Arendskerke.
De huidige locatie in 's-Heer Arendskerke.
© Foto: Reddingsbrigade Goes
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De Goese reddingsbrigade is dringend op zoek naar nieuwe huisvesting. De ruimte in ’s-Heer Arendskerke waarin nu al het materiaal is ondergebracht, kan namelijk binnenkort niet meer gebruikt worden.


Op dit moment staan de boten van reddingsbrigade Goes - een snelle RIB en twee vletten van de Nationale Rampenvloot (NRV) - nog in de voormalige brandweerkazerne van ’s-Heer Arendskerke. Vanaf 1 juli moet de sleutel hiervan echter terug naar de gemeente Goes en is de vereniging dakloos. Voor de reddingsbrigade is dat een groot probleem want die heeft én geen zicht op een nieuwe locatie en bovendien is er nauwelijks budget om een stalling te huren.

Volgens Aswin Meulblok, voorzitter van de Goese brigade, is de vereniging nog in gesprek met de gemeente maar is er vooralsnog geen oplossing gevonden. “We hopen op een goede uitkomst zodat we een structurele oplossing hebben voor onze vereniging”, aldus Meulblok. "In de tussentijd zijn tips voor een nieuwe locatie van harte welkom."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren