Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 59 km

Overleden persoon in haven Den Osse Brouwershaven

Toegevoegd: 26-03-2024, 07.34 uur - Update: 26-03-2024, 08.22 uur
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - Bij haven Den Osse in Brouwershaven is dinsdagochtend een stoffelijk overschot gevonden. De hulpdiensten rukten nog uit om hulp te verlenen maar het slachtoffer bleek al overleden te zijn.


Na de melding dat er mogelijk iemand te water was geraakt werd rond 07.15 uur naast de politie en de ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen. Onder meer duikploegen zijn ter plekke gestuurd om hulp te verlenen. Rond 07.25 uur is ook een traumahelikopter gealarmeerd. De komst van het traumateam werd geannuleerd toen dit ter hoogte van Stellendam vloog.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldt dat de persoon is gevonden en uit het water is gehaald. "De persoon is helaas overleden", zo meldt de Veiligheidsregio. Details over wat er precies is gebeurd, zijn er nog niet. De politie heeft de omgeving waar de persoon gevonden is, afgezet met linten. Er zal onderzoek worden gedaan door de Forensische Opsporing naar de identiteit en de toedracht van het overlijden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren