Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Overleden persoon Brouwershaven stierf vermoedelijk door ongeval

Toegevoegd: 26-03-2024, 09.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

BROUWERSHAVEN – De persoon die dinsdagmorgen werd aangetroffen in een haven bij Brouwershaven, is vermoedelijk gestorven door een ongeval, aldus de politie.


De hulpdiensten werden dinsdagmorgen gealarmeerd voor een persoon te water in jachthaven Den Osse in Brouwershaven. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer alreeds was overleden. De aanwezige mariniers hebben de persoon geborgen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het overlijden en de identiteit van het slachtoffer.

De politiewoordvoerder laat desgevraagd weten dat de politie ervanuit gaat dat de persoon door een ongeval om het leven is gekomen. Maandag werd de politie namelijk ’s-Avonds opgeroepen voor een overlastmelding op deze locatie. Er werd echter niemand meer aangetroffen door de ingezette agenten. Vanmorgen werd op dezelfde locatie de overleden persoon aangetroffen.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (27-3-2024 om 09:04)
Weer een diep triest ongeval Veel sterkte voor nabestaanden .
Cookie-instellingen beheren