Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 35 km

Boetes en waarschuwingen bij controles Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2024, 15.20 uur
Boetes en waarschuwingen bij controles Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij verkeerscontroles in Vlissingen heeft de politie woensdag verschillende automobilisten en fietsers aangesproken op hun gedrag. Ook werden boetes en waarschuwingen gegeven.


Agenten controleerden tussen 08.00 en 16.00 uur. Zes personen werden betrapt terwijl ze tijdens hun deelname aan het verkeer een telefoon vasthielden. Één persoon bleek te rijden zonder geldig rijbewijs. Een ander bleek geen autogordel te dragen en ook werd een bumperklever betrapt.

De politie constateerde ook dat iemand onvoldoende rechts hield op de snelweg. Verder werd iemand betrapt die tegen de verplichte rijrichting inreed. Tot slot reed iemand buiten de bebouwde kom meer dan 40 kilometer per uur te hard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (29-3-2024 om 09:03)
@ Thijs, Is dit de manier waarop jij je rijbewijs hebt gehaald??
Jos (29-3-2024 om 07:29)
Als agent kan je gewoon gaan bivakkeren in het Middengebied, met al die wegwerkzaamheden gelden de gewone verkeersregels opeens niet meer .... Per uur kan je wel 15 boetes uitschrijven voor tegen in het verkeer rijden, een stuk of 20 voor op de stoep fietsen ......
Thijs (28-3-2024 om 17:54)
Op onnodig links rijden moeten ze vaker controleren en niet alleen op de snelweg. Dat is echt puur hufter gedrag! Ze hebben dan ook niet echt hun best gedaan als ze er maar 1 konden pakken want als ze echt willen, dan kunnen ze er een dagtaak van maken, daar goed op verdienen en het verkeer nog echt veiliger maken ook! Al het verkeer hoopt op door dat soort aso's wat weer gevaarlijke situaties kan veroorzaken. Ook als je geen gas wilt geven bij het wegrijden bij het stoplicht, ga dan lekker rechts in de rij staan ipv iedereen te hinderen met je getreuzel op de linkerbaan waarbij zelfs vrachtwagens sneller optrekken.
schattig (28-3-2024 om 15:52)
Ze kunnen misschien ook eens in de Kanaalstraat of op de Stemerdinglaan of de Lekstraat gaan controleren of die lieve prinsjes met die oranje horentjes op hun helmpjes te zachtjes rijden binnen de 30km. zones.
Cookie-instellingen beheren