Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Flinke schade bij aanrijding Frankrijkweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 28-03-2024, 18.35 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een verkeersongeluk in Nieuwdorp zijn donderdag aan het einde van de middag twee auto's zwaarbeschadigd geraakt. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.


Op de Frankrijkweg kwamen rond 16.50 uur ter hoogte van de kruising met de Landlustweg een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een ongeluk met letsel maar er bleek gelukkig niemand letsel opgelopen te hebben. Wel was er flink wat materiële schade.

Bergers van Kuzee werden opgeroepen om de beschadigde auto's te takelen. In de tussentijd moest het verkeer over één rijbaan worden geleid. De Frankrijkweg moest een tijdje ook helemaal worden afgesloten. Een uur na de melding waren de beide voertuigen getakeld en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (29-3-2024 om 09:35)
Dat is ook niet zachtjes gegaan zo te zien aan de schades
Cookie-instellingen beheren