Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie Goes zoekt donker getinte man met zwarte muts

Toegevoegd: 30-03-2024, 21.52 uur
Politie Goes zoekt donker getinte man met zwarte muts
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is in Goes op zoek naar een donker getinte man. De politie vraagt om bij het zien van deze man naar 112 te bellen.


De politie deelde zaterdagavond omstreeks 21.25 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar deze man. Het gaat volgens de politie om een donker getinte man met volle lippen. De man zou volgens de politie in de buurt van het station lopen.

De man draagt een zwarte muts en een donkere pantalon. Ook heeft hij een dunne zwarte of blauwe jas aan. Met tips over de verblijfplaats van deze man vraagt de politie naar 112 te bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (31-3-2024 om 05:08)
Deze persoon zal niet gezocht worden voor zweetvoeten......... Overigens; een opmerkelijk bericht, vrees dat de politie zich zal moeten verantwoorden voor deze -te discriminerende- omschrijving (volgens de moraalridders althans)!
een inwoner (30-3-2024 om 22:14)
word toch moeilyk zoeken denk ik
Cookie-instellingen beheren