Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Wielrenner aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 31-03-2024, 11.17 uur
Foto 5 van 6
-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zadbr (1-4-2024 om 22:59)
Wielrenners horen helemaal niet thuis in het verkeer.. ik ga toch ook niet 3x zo hard rijden op een N weg.
Emergo (1-4-2024 om 13:01)
@Drica De feiten in dit geval tellen voor jou kennelijk niet want ja een wielrenner.
Jack (1-4-2024 om 09:49)
Voor sommige is een racefiets een rode lap(zeg niet in dit geval) dan geven ze nog extra gas bij zij zitten toch veilig in de auto kan ze niks gebeuren neem een voorbeeld aan de Belgen die hebben respect voor de velo die geven meestal de fietsers voorrang dat zou hier ook moeten dan zouden er veel minder ongelukken gebeuren .
Drica (31-3-2024 om 19:16)
Babu racefiets? @ Auto ea: voorrang hebben wil nog niet zeggen dat je het ook krijgt. mijn ervaring en ergernis is dat mensen op racefietsen hun eigen regels hebben waar andere weggebruikers zich naar dienen te schikken. Ander wegverkeer heeft snelheidslimieten waar hoge boetes op staan als je er niet aan houd maar die sportieve weggebruikers hebben geen max.
Vlissinger (31-3-2024 om 15:01)
Ik rijd vaak op mijn fiets en wordt elke week wel een keer bijna aangereden door een auto die onterecht geen voorrang verleent, veel autos denken dat ze voorrang hebben op fietsers, op kruispunten wordt je zo omver gereden door een auto die rechtsaf wilt slaan als je zelf rechtdoor wilt oversteken
Emergo (31-3-2024 om 14:59)
@Auto je denkt aan de onfeilbaarheid van automobilisten ? Ik niet, zie de foto's.
Cookie-instellingen beheren