Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Wielrenner aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 31-03-2024, 11.17 uur
De fiets brak in tweeën door het ongeval.
De fiets brak in tweeën door het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een wielrenner is zondagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 10.35 uur op de rotonde op de kruising met de Sloeweg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een personenauto en een wielrenner met elkaar in botsing.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de gewonde wielrenner onderzocht en vervolgens meegenomen. De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen. De fiets brak in twee delen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Janssen (4-4-2024 om 09:50)
Wielrenners gaan helemaal niet zo hard. Menigeen haalt de 30 niet eens. Het lijkt dat ze hard rijden wanneer je zelf loopt te suffen. Net als menig fietser.= Zelf Ik zie een compleet zwarte fiets zonder reflectie, bel enz. Laat de wetgeving eens beginnen wielrenfietsen gelijk te behandelen als ander fietsen!! Dan gaan ze automatisch meer opvallen in het verkeer. Sommige wielrenners rijden rond alsof ze aangereden willen worden..
Auto (3-4-2024 om 17:56)
@emergo: als een dashcam het tegendeel bewijst?
Emergo (3-4-2024 om 11:55)
Voor degenen die het niet snappen: Artikel 185 Wegenverkeerswet.
Thijs (3-4-2024 om 10:56)
@Auto Soms? Altijd bedoel je. Ook als de schuldvraag overduidelijk is. Het is niet voor niets dat ze zich over het algemeen als horken gedragen in het verkeer. Iedereen moet maar voor deze 'goden' wijken want zij zijn heilig en doen nooooit iets verkeerd. En voor de gene die het niet snappen, voorrang krijg je, dat neem je niet, zeker niet als zwakker verkeersdeelnemer, maar ja, de arrogantie van de gemiddelde wielrenner helpt niet mee aan een veiliger verkeer.... @Jack Die Belgen veroorzaken juist zeer gevaarlijke situaties omdat ze gaan stoppen om fietsers voorrang te geven op plekken waar ze dat helemaal niet hebben
Auto (2-4-2024 om 17:54)
@Emergo, wielrenners worden soms verzekeringstechnisch het hand boven het hoofd gehouden, als de schuldvraag ingewikkeld is.
Emergo (2-4-2024 om 16:25)
@Zadbr GEZWAM
Cookie-instellingen beheren