Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's beschadigd bij ongeval Groene Woud Middelburg

Toegevoegd: 31-03-2024, 14.08 uur
Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.
Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een botsing op het Groene Woud in Middelburg zijn zondagmiddag twee personenauto’s beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag op de kruising met de Looierssingel, de Langevielebuitenbrug en de Zandstraat. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Twee eenheden van de politie kwamen ter plaatse.

Ter plekke bleek niemand gewond te zijn geraakt. Wel moesten beide auto’s afgesleept worden. Een berger van Kuzee zijn daarom opgeroepen om de beschadigde auto’s af te slepen. De weg was gedeeltelijk afgezet door de politie.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren