Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Politie zoekt getuigen woninginbraak Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 02-04-2024, 11.49 uur
Politie zoekt getuigen woninginbraak Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De politie doet onderzoek naar een woninginbraak dit weekeinde in Wolphaartsdijk. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden.


Volgens de politie werd zaterdag tussen 19.15 en 22.30 uur ingebroken bij een huis aan de Burgemeester C. Koertstraat. Mensen die wellicht iets gehoord of gezien hebben, worden via Burgernet gevraagd om contact op te nemen met de politie.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren