Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo opgepakt vanwege bezit inbrekerswerktuigen

Toegevoegd: 02-04-2024, 11.58 uur
De twee inzittenden werden aangehouden.
De twee inzittenden werden aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In Domburg heeft de politie onlangs in een auto inbrekerswerktuigen aangetroffen. De beide inzittenden van het voertuig zijn aangehouden.


Surveillerende agenten zagen het voertuig rijden en herkenden dit vanwege eerdere verdachte situaties met betrekking tot diefstallen. Om deze reden werd besloten een stopteken te geven. Het voertuig werd vervolgens gecontroleerd op een parkeerplaats bij de Singel.

In de auto bleken twee personen te zitten. Zij hadden volgens de politie diverse inbrekerswerktuigen bij zich. Na grondig onderzoek werden in een verborgen ruimte ook nog een paar specifieke inbrekerswerktuigen aangetroffen, bedoeld voor het openbreken van fietssloten. Ook werd een elektronisch apparaat aangetroffen voor het verstoren van signalen.

Gezien de feiten en omstandigheden zijn beide verdachten aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Het voertuig werd inbeslaggenomen en een officier van justitie zal bepalen wat hiermee gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (2-4-2024 om 23:37)
Ik herinner me nog goed, wat mijn opa uit Kortgene zei toen de Zeelandbrug werd geopend; nu komt al dat gespuis uit Holland naar Zeeland toe. En het is bewaarheid!
Peter (2-4-2024 om 13:51)
Ja zag ze staan. Rara waar ze vandaan kwamen? Je mag het niet zeggen of schrijven anders discrimineren we. Dus doen we het maar zo. Laat ik het zo stellen, ik denk dat de grenzen dicht moeten. Niet alleen voor migranten maar ook voor dit soort tuig wat gewoon via de snelweg binnen komt. En via de Snel-Weg weer snel weg is. Desondanks pluim voor de politie. Heeft even geduurd maar dit keer hulde. We moeten wel eerlijk blijven. Het gaat vaak fout maar dit keer mogen we denk ik niet klagen over dit succesje. Helaas heb ik minder vertrouwen in het OM. Daar wordt je als agent soms toch ook niet vrolijk van.
een Moeder (2-4-2024 om 12:30)
Laat ze maar paar jaar daar zitten .Voelen wy ons veilig vo poosje
Cookie-instellingen beheren