Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Flinke files na botsing N256 Wilhelminadorp

Toegevoegd: 02-04-2024, 15.32 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Een aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Goes en en Wilhelminadorp heeft dinsdagmiddag voor flinke files gezorgd. Bij de botsing raakten drie voertuigen beschadigd.


Een stukje voor de kruising bij de Langeweg ontstond rond 14.15 uur een kop-staartbotsing waarbij een Duitse personenauto, een Belgische personenauto en een Nederlands bestelbusje betrokken waren. Er werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen om de betrokkenen te controleren. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Alledrie de voertuigen moesten getakeld worden. Totdat deze klus erop zat, moest het verkeer tijdelijk over één rijbaan worden geleid. Dit zorgde voor flink wat verkeersoponthoud. Richting Zierikzee stond volgens de ANWB rond 15.00 uur nog een file van drie kilometer, de andere kant op ging het om een file van zeker twee kilometer.

Omstreeks 15.00 uur was de N256 zelf weer vrij, de parallelweg was tien minuten later ook weer helemaal beschikbaar.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
denu (2-4-2024 om 17:45)
ja uiteraard weer 2 toeristen ! wanneer gaat men nu eens bij de brug aan 2 kanten controle neerzetten zodat iedere toerist de richting volgt over de andere brug i.p.v. 5x per dag file tot aan Goes of Zierikzee te veroorzaken omdat ze te lomp zijn om 3 borden en verlichting met pijlen te volgen ????
Cookie-instellingen beheren