Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke rookontwikkeling bij woningbrand Oost-Souburg

Toegevoegd: 03-04-2024, 23.37 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - Bij een woningbrand in Oost-Souburg is woensdagavond flink wat rook vrijgekomen. De brandweer en politie werden ingezet.


De brandweerlieden van Oost-Souburg werden vanavond omstreeks 22.30 uur met spoed opgeroepen voor een woningbrand aan de van Ginkelstraat in Oost-Souburg. Toen de brandweermannen ter plaatse kwamen, kwamen de rookwolken zowel aan de voor als aan de achterzijde al naar buiten. De brandweer is direct begonnen met het brand bestrijden. Al vrij snel was de brand onder controle. Wel is de brandweer nog enige tijd bezig geweest met het ventileren van de woning.

De hoogwerker van Vlissingen is ingezet om de woning vanaf boven te controleren op mogelijke brandhaarden. Deze bleken niet meer aanwezig te zijn. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en heeft voor een afzetting gezorgd. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend. 

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren