Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 19 km

Persoon aangehouden bij woningbrand Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-04-2024, 11.05 uur
De politie onderzoekt nog of er sprake is van brandstichting.
De politie onderzoekt nog of er sprake is van brandstichting.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De politie heeft woensdagavond een persoon aangehouden bij een woningbrand in Oost-Souburg. De politie onderzoekt nog of er sprake is van brandstichting.


De politie en brandweer werden omstreeks 22.30 uur met spoed opgeroepen voor een woningbrand aan de van Ginkelstraat in Oost-Souburg. Ter plaatse bleek dat er sprake was van een serieuze brand. De brandweer heeft de brand bestreden en de woning geventileerd.

De politie heeft in de tussentijd een persoon aangehouden. De politie laat desgevraagd weten dat de persoon nog vast zit en gehoord zal worden door de politie. Er wordt onderzocht of er sprake is van brandstichting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren