Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongevallen in Middelburg en Terneuzen

Toegevoegd: 04-04-2024, 11.13 uur
Schade bij ongevallen in Middelburg en Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie is woensdagmiddag tweemaal ingezet voor een ongeval zonder letsel in Middelburg en Terneuzen. Beide zaken zullen afgehandeld worden via de verzekering.


De politie werd omstreeks 16.20 uur met spoed opgeroepen voor een melding van een verkeersongeval op de kruising van de Vlissingsestraat en de Beenhouwerssingel in Middelburg. Ter plaatse bleek dat er een scooter en een fietsster met elkaar in botsing waren gekomen. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt. De opgelopen schade zal via de verzekering worden afgehandeld.

Ongeveer vijf minuten later werd de politie opgeroepen voor een ongeval in op de Zuidlandstraat in Terneuzen. Ter plekke bleek dat er een botsing was geweest tussen een auto en een scooterbestuurder. Ook hier bleek geen ambulanceinzet nodig te zijn. En ook hier zal de opgelopen schade worden verzekerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren