Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen woninginbraken Heinkenszand en Oosterland

Toegevoegd: 04-04-2024, 12.37 uur
Politie zoekt getuigen woninginbraken Heinkenszand en Oosterland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie is op zoek naar getuigen van woninginbraken in Heinkenszand en Oosterland. De inbraken werden deze week gepleegd.


De eerste inbraak werd bij een woning aan de Oostersteijnweg in Oosterland gepleegd. Volgens de politie zou dit zijn gebeurd tussen maandag 15.00 uur en dinsdag 09.00 uur. De andere inbraak werd op woensdag omstreeks 02.15 uur gepleegd in een woning aan de Rembrandtstraat in Heinkenszand.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren