Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vader en kinderen onderzocht na ongeval Middelburg

Toegevoegd: 04-04-2024, 18.38 uur
Een man en twee kinderen zijn medisch onderzocht.
Een man en twee kinderen zijn medisch onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval op de Torenweg in Middelburg zijn donderdagmiddag twee personenauto’s beschadigd. Drie personen zijn medisch onderzocht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.40 uur op de voorrangskruising met de Romp. Bij een vermoedelijke inhaalactie ging het mis en kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Door de klap liepen beide voertuigen flinke schade op. De politie kwam zonder spoed ter plaatse.

De politie heeft van de betrokkenen en getuigen een verklaring opgenomen. Medewerkers van de ambulancedienst hebben een vader en twee kinderen medisch onderzocht. Geen van de drie hoefde naar het ziekenhuis. De beide voertuigen zijn afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (5-4-2024 om 09:31)
Dat mensen op dit stukje Torenweg bij de Romp en dat is ook bij de Spinhuisweg met een gangetje van 30 gaan rijden dat is heel normaal als je afslaat ,want met 50 km gaat het niet lukken om de bocht te nemen. Ik rij op deze weg ook bijna dagelijks en als ik dan wil afslaan dan geef ik richting aan en ga inderdaad met ongeveer 30 de bocht in en dan zijn er regelmatig van die weg piraten die vinden dat het niet snel genoeg gaat volgens hun dan gaan ze precies daar in halen , en als er dan iemand de torenweg wil oprijden en dat gebeurd soms ook dan kun je dit soort problemen verwachten.
kees (5-4-2024 om 09:29)
Ziet er uit als een voorrangsfout. Bij een inhaalactie hadden beide auto's niet aan dezelfde kant schade.
Stresskippen (4-4-2024 om 19:45)
Door het trage verkeer gaan mensen gekke dingen doen in de spits
Joris (4-4-2024 om 19:40)
@Adri: Volgens de wet toegestaan als je op de voorrangsweg, hier de Torenweg, rijd maar in mijn ogen een levensgevaarlijke actie. Je verwacht ter hoogte van een t-splitsing geen auto's op de verkeerde weghelft. Het lijkt begrijpelijk zeker als voorgangers voortsukkelen met een gangetje van 30 waar 50 is toegestaan maar zonder risico is het niet. Iets meer geduld bewaren kan een hoop ellende besparen. Deze keer gelukkig geen zwaargewonden of erger.
Adri (4-4-2024 om 18:56)
Inhaalactie bij een T-splitsing?
Cookie-instellingen beheren