Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 49 km

114 Dagen cel geëist voor onder andere flessentrekkerij

Toegevoegd: 04-04-2024, 19.03 uur - Update: 06-04-2024, 11.26 uur
114 Dagen cel geëist voor onder andere flessentrekkerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Als de rechtbank in Middelburg de eis van de officier van justitie volgt en 114 dagen cel oplegt aan de 44-jarige Middelburgse L. H., dan hoeft ze in ieder geval niet de cel is. Die heeft ze dan namelijk al uitgezeten in voorarrest. De vrouw staat onder andere terecht voor flessentrekkerij.


Eind oktober van het vorige jaar vertoefde de vrouw in Grandcafé Het Postkantoor in Goes en kreeg ze het aan de stok met een personeelslid. De Middelburgse ging daar kennelijk zo tekeer, dat de politie erbij moest worden gehaald. De politie had de handen vol om haar te boeien en af te voeren. Daarbij werd een agent in het gezicht gespuugd.

Niet veel later die week at ze haar buikje rond in restaurant De Landbouw en verliet het etablissement zonder haar eten en drankjes te betalen. In Vlissingen was Café-Restaurant Soif aan de beurt en ook dit bleef met een onbetaalde rekening zitten. Ook Albert Heijn in Goes maakte kennis met de vrouw. Daar zat ze een broodje te eten en nam ook nog wat broodjes mee. Een medewerker die er iets van zei liep - volgens haar 'belofte' dan - het risico om tandeloos door het leven te gaat als hij niet ophoepelde. En zo waren er nog meer akkefietjes.

De officier van justitie heeft een eis van 114 dagen cel neergelegd bij de Middelburgse rechtbank. De vrouw was overigens niet aanwezig tijdens de behandeling van haar zaak. De rechter doet op 18 april uitspraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren