Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

25 Mei 2024 open dag KNRM

Toegevoegd: 04-04-2024, 22.12 uur
25 Mei 2024 open dag KNRM
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De KNRM houdt op 25 mei 2024 weer haar open dag. Bij diverse KNRM-stations worden er onder andere demonstraties gegeven.


Tijdens het jaarlijkse evenement hoopt de vrijwilligersorganisatie haar deuren te openen om een inkijkje te geven in het reddingswerk dat de redders van de KNRM uitvoeren. Zo wordt er op die dag onder andere laten zien welke reddingsmaterialen er worden gebruikt, hoe een overlevingspak eruitziet. Daarnaast is het ook mogelijk om een ronde mee te varen op de reddingsboot.

Veel reddingstations organiseren ook op deze dag demonstraties met andere hulpdiensten. Daarnaast zijn er in en rond de boothuizen informatiestands en activiteiten voor alle leeftijden te vinden. De open dag zal duren van 10.00 uur tot 16.00 uur.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren