Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 60 km

Traumaheli voor medische noodsituatie met kindje

Toegevoegd: 05-04-2024, 15.47 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De Rotterdamse traumahelikopter is vrijdagmiddag ingezet vanwege een medische noodsituatie met een kindje in het centrum van Zierikzee.


Rond 14.25 uur werden de hulpdiensten naar een adres aan het Havenpark gestuurd. Meerdere politie-eenheden en twee ambulances kwamen met spoed ter plekke. Rond 14.50 uur arriveerde ook de traumahelikopter. Deze landde bij de parkeerplaats aan de Hoofdpoortstraat.

Nadat medewerkers van het traumateam het patiëntje in een ambulance hadden onderzocht, werd besloten het kindje per helikopter over te brengen naar een ziekenhuis in Rotterdam. Rond 15.20 uur steeg de helikopter op en werd koers gezet richting het ziekenhuis. Het incident trok veel bekijks.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (5-4-2024 om 23:48)
Ik hoop en bid dat het goed mag komen met kindje . veel sterkte allen
Cookie-instellingen beheren