Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Letsel bij verkeersongeval Zoutelande

Toegevoegd: 06-04-2024, 11.06 uur - Update: 06-04-2024, 12.01 uur
Het ongeluk gebeurde bij de Langendam (N288)
Het ongeluk gebeurde bij de Langendam (N288)
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Bij een verkeersongeluk in Zoutelande is zaterdagochtend een 16-jarige scooterrijder gewond geraakt. Politie en ambulancedienst schoten te hulp.

Een 62-jarige man uit Zoutelande reed kort voor 10.00 uur over de Langedam (N288) richting de dorpskern. Bij De Sprink wilde hij linksafslaan. Hij merkte echter niet op dat een 16-jarige Middelburgse scooterrijder over het fietspad reed en verleende dan ook geen voorrang. Een botsing was het gevolg en de jongen op de scooter kwam ten val.

Politieagenten en ambulancemedewerkers werden na de melding met spoed ter plekke gestuurd om hulp te verlenen. Volgens een politiewoordvoerder liep het slachtoffer een sleutelbeenbreuk op.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren