Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 85 km

Brand aan boord van schip op werf in Sas van Gent

Toegevoegd: 06-04-2024, 15.42 uur
Bedrijfshulpverleners wisten de brand te doven.
Bedrijfshulpverleners wisten de brand te doven.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Zaterdagochtend is in Sas van Gent brand ontstaan aan boord van een binnenvaartschip. De omvang van de brand bleef gekukkig beperkt.


Volgens de brandweer vonden laswerkzaamheden plaats toen rond 11.05 uur brand uitbrak aan boord van een schip dat in één van de dokken lag bij een scheepswerf aan de Wervenweg in Sas van Gent. De brand werd gemeld vanaf het tegenover gelegen Kanaalzicht aan de zijde van Sluiskil.

Bedrijfshulpverleners wisten de brand vanaf buiten effectief te bestrijden, zo bleek tijdens een nacontrole door de brandweer. Nadat enkele ruimtes in het schip door de brandweer waren geventileerd, werd de zaak verder overgedragen aan de eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren