Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schot gelost bij caféruzie Spuiplein Breskens

Toegevoegd: 07-04-2024, 03.38 uur
Schot gelost bij caféruzie Spuiplein Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Bij een ruzie in Breskens heeft iemand in de nacht van zaterdag op zondag een schot gelost. Er is niemand gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Volgens een politiewoordvoerder werd rond 02.15 uur met een vuurwapen in de lucht geschoten bij een caféruzie. Dat gebeurde bij het Spuiplein. De politie laat weten dat bij het incident geen slachtoffers zijn gevallen.

Na de melding kwamen verschillende politie-eenheden ter plekke. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (7-4-2024 om 11:03)
Nader onderzoek niet nodig, er is geschoten. dat persoon gewoon oppakken en een passende straf geven. Je moet wel een lompe sukkel zijn om met een wapen op stap te gaan.
cq (7-4-2024 om 10:22)
Geen arrestatie, het is ook gewoon wachten tot er eens slachtoffers vallen? Het probleem in deze gemeente hier is totaal geen surveillance van Politie…. Een op vrije voeten, drugs milieu enz??. Gewoon over het Spuiplein lopen en oogjes open!
Ad Jonkers (7-4-2024 om 08:14)
Altijd gezellig zo'n avondje / nacht uit! Oftewel ik ga op stap en neem een vuurwapen mee.......
john (7-4-2024 om 07:38)
in Breskens een pistoolschot gelost,zo werden de vechtpartijen vroeger nooit opgelost ,dat werdt altijd met de blote vuisten gedaan
Cookie-instellingen beheren