Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Wapens en drugs ontdekt bij controle in Vlissingen

Toegevoegd: 07-04-2024, 13.47 uur
Wapens en drugs ontdekt bij controle in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 37-jarige man uit Vlissingen is zaterdag in zijn woonplaats tijdens een routinecontrole aangehouden nadat in zijn auto drugs en wapens waren aangetroffen.


Agenten besloten de automobilist zaterdagavond te controleren op de Smallekade. De 37-jarige bestuurder bleek volgens de politie naar alcohol te ruiken. In het middenconsole van de auto stond een geopend blikje bier. “De indicatieve alcoholtest bleek echter in orde te zijn. De drugstest was wel positief”, zo vertelt de politie.

De Vlissinger testte positief op het gebruik van amfetamine en cocaïne. Hierop werd besloten de man mee te nemen naar het politiebureau om daar een bloedproef te kunnen doen. Toen hij vooraf preventief werd gefouilleerd, gaf de man aan dat hij een uitschuifbaar mes en een boksbeugel op zak had. 

Bij verder onderzoek werden in auto een hoeveelheid harddrugs en een vuurwapen aangetroffen. De man werd hierop aangehouden en naar een cellencomplex gebracht. Nader onderzoek wees uit dat in de woning van de man druggerelateerde goederen lagen. Al deze zaken zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (9-4-2024 om 17:28)
Waar baseer jij die straffen op Max? Levenservaring zeker? Of die dikke duim van ja waar je het zojuist even uitzoog? Het is allemaal prima gecategoriseerd, door mensen die veel slimmer dan jou zijn, in de wetboeken van het strafrecht, en nee; die hoef je niet te googlen en vervolgens met wat zoek, knip en plak werk hier in de comments te gaan posten… Bedankt voor je mening Max, doen we niets mee!
Max Verstappen (9-4-2024 om 09:55)
Ik begrijp hier weinig van , waarom geef je hem niet 5 jaar voor wapenbezit + drugs is 2 jaar + 10.000 euro boete betalen + strafblad . probleem opgelost
Sonja (8-4-2024 om 11:10)
Alle straffen veel te laag, je kunt hier iemand bedreigen voor een tientje, klopje op de schouder en naar huis, tot de volgende keer dan maar weer, als je je kind beu bent flikker je het maar over het balkon, straffen zijn hier belachelijk !!!! geen wonder dat het hier langzamerhand chaos wordt !!!!
Nuchtere Zeeuw (7-4-2024 om 18:30)
Ach wa sneu over paardagen staat deze junk toch weer buiten guys
Mijn mening (7-4-2024 om 18:07)
Met andere woorden, onkruid voor de samenleving dus uitroeien.
vanpuffelen (7-4-2024 om 15:31)
En morgen loopt hij weer vrij rond.
Cookie-instellingen beheren