Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Bejaarde vrouw vermist in Oostburg

Toegevoegd: 08-04-2024, 16.12 uur
Bejaarde vrouw vermist in Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – De politie is in het centrum van Oostburg op zoek naar een bejaarde vrouw. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze vrouw mag er naar  gebeld worden.


De politie deelde maandagmiddag omstreeks uur via de app Burgernet een oproep om uit te kijken naar de 72-jarige vrouw. De vrouw wordt vermist vanuit de omgeving van de Markt. De vermiste is 1.62 meter lang en heeft een normaal postuur. De vrouw heeft grijs opgestoken haar.

Op het moment van de vermissing droeg de vrouw een korte lichtkleurige jas en een driekwartsbroek. De politie vraagt om mensen die meer weten van de mogelijke verblijfplaats van deze vrouw, te bellen naar 112.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren