Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Brand in stopcontact woning Veerweg Stavenisse

Toegevoegd: 08-04-2024, 20.15 uur
Brand in stopcontact woning Veerweg Stavenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

STAVENISSE – De brandweer van Stavenisse is zondagmorgen ingezet voor een melding van een woningbrand in Stavenisse. Er bleek brand te zijn geweest in een stopcontact.


De brandweerlieden werden omstreeks 06.25 uur met spoed opgeroepen voor een melding van een mogelijke woningbrand aan de Veerweg in Stavenisse. Ter plaatse bleek dat er brand was ontstaan in een stopcontact tijdens het wassen.

De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de woning geventileerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bastiaan (9-4-2024 om 08:34)
wij zijn electromonteurs,en maken heel veel mee, dat er vaak wordt geknoeid. Dat heeft vaak desastreuze gevolgen De doe het zelvers doen heel veel met verlengsnoeren,........nog maar een groep, of een nieuw elektrisch apparaat. Beste mensen,......er zijn limieten aan een groepen kast,....en ook aan zonnepanelen.
Cookie-instellingen beheren