Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 19 km

Hulpdiensten ingezet voor chemische lucht Kasteelstraat Vlissingen

Toegevoegd: 09-04-2024, 09.24 uur
De politie en brandweer stonden enige tijd stand-by bij het gemeentehuis van Vlissingen.
De politie en brandweer stonden enige tijd stand-by bij het gemeentehuis van Vlissingen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Diverse hulpdiensten zijn maandagavond ingezet voor een melding van een chemische lucht in Vlissingen. Er werd niets aangetroffen, aldus de politie.


De politie en brandweer werden gisterenavond omstreeks 22.20 uur opgeroepen voor een melding van een chemische lucht die was geroken in de Kasteelstraat in Vlissingen. De brandweerlieden van Vlissingen en de politie kwamen ter plekke.

Ter plaatse heeft de brandweer en de politie onderzoek gedaan naar de herkomst van de lucht. Hierbij is er onder andere bij een tweetal panden gekeken. De brandweer heeft samen met de politie enige tijd stand-by gestaan bij het gemeentehuis van Vlissingen. Wat de herkomst van de lucht is geweest, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren