Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 62 km

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie Domburg

Toegevoegd: 09-04-2024, 13.24 uur
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – De Rotterdamse traumahelikopter is dinsdagmorgen opgeroepen voor een medische noodsituatie in Domburg. De helikopter landde bij Vrouwenpolder.


De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks 11.25 uur met spoed opgeroepen voor een noodsituatie aan de J.W. Schuurmanstraat in Domburg. Al vrij snel bleek dat er meer medische zorg nodig was, en werd de Lifeliner 2 opgeroepen. Deze landde omstreeks 12.00 uur op een rendez-vous plaats bij Vrouwenpolder.

De medici zijn ongeveer drie kwartier bezig geweest met de patiënt. Daarna is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis buiten de regio gebracht. De arts ging mee. De traumahelikopter steeg rond 12.45 uur weer op.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren