Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 59 km

Donderdag babbeltrucvoorlichtingsavond in Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 09-04-2024, 14.58 uur
Donderdag babbeltrucvoorlichtingsavond in Sint Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT MAARTENSDIJK – De politie houdt donderdag in samenwerking met gemeente Tholen en Stiching Stadlander een babbeltruc voorlichtingsmiddag in Sint Maartensdijk.


De wijkagenten van Tholen willen met behulp van deze avond (kwetsbare) burgers handvaten geven hoe je kan zien of iemand die aan de deur staat betrouwbaar is. Oplichters kunnen zich bijvoorbeeld voordoen als een monteur of een medewerker van een bank. Tijdens de voorlichtingsmiddag wordt er informatie gegeven hoe deze oplichters te werk gaan en hoe je jezelf kan beschermen tegen deze lui.

De voorlichting zal donderdag 11 april worden gehouden van 14.00 uur tot 16.30 uur in woonzorgcentrum Maartenshof. Aanmelden is niet nodig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (9-4-2024 om 17:03)
Goed initiatief en helaas broodnodig in de hedendaagse maatschappij. Opmerkelijk genoeg komen de "meeste babbelaars" niet uit Zeeland......
Cookie-instellingen beheren