Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Meisje in pyjama loopt langs spoor Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2024, 17.28 uur
Het meisje liep op enkele meters van het spoor.
Het meisje liep op enkele meters van het spoor.
© Foto: Politie Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Vorige week liep er bij het station in Middelburg een meisje in haar pyjama langs het spoor. De politie zoekt de ouders van het meisje.


Vorige week dinsdag zag een alerte jongen uit Arnemuiden dat er een meisje gekleed in een pyjama bijna het spoor opliep bij het NS-station in Middelburg. Aan de zijde van de Segeersingel liep namelijk een meisje van ongeveer 6 jaar oud langs het spoor. De jongen heeft het meisje aangeroepen weg te gaan.

De wijkagent hoopt dat de ouders deze gevaarlijke situatie onder ogen zien en haar gaan waarschuwen voor de gevaren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Casandra (13-4-2024 om 09:57)
Dat dit idd gebeurd is erg genoeg....en dat we vooral doelloos reacties geven...ipv de moeite te nemen om te kijken dit soort dingen proberen te voorkomen?;?;! Misschien????
Balsst (10-4-2024 om 23:14)
Rekening naar de ouders.
M@rk (10-4-2024 om 09:24)
Kudo's voor de actie van de jongen.
VdVonck (10-4-2024 om 09:20)
Het is al opmerkelijk dat het kind gekleed in een pyjama buiten loopt.
Middelburger (10-4-2024 om 08:34)
Niet om lullig te zijn, maar de diamantenbuurt grenst aan het station Middelburg. In die buurt wonen veel jongeren en de kinderen spelen uiteraard in de wijk op de pleinen. De kinders lopen in een paar minuten zo naar het spoor toe, als je even niet oplet. Heb een half jaar in die wijk gewerkt tijdens de renovatie dus ken de wijk redelijk.
It's me (9-4-2024 om 23:20)
'De wijkagent hoopt dat de ouders deze gevaarlijke situatie onder ogen zien en haar gaan waarschuwen voor de gevaren.' Ik hoop vooral dat er ook gekeken wordt naar waaróm liep dat meisje daar? Misschien is het thuis niet fijn en/of veilig!!!
Cookie-instellingen beheren