Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Fietser met spoed naar ziekenhuis na ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 10-04-2024, 10.29 uur
De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een 52-jarige fietser is woensdagochtend met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding op De Klinker in Kapelle.


Volgens een woordvoerder van de politie kwam het slachtoffer rond 07.00 uur in botsing met een auto. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising met de Oude Rijksweg (N289). De man raakte gewond en werd door ambulancemedewerkers naar een ziekenhuis gebracht.

De politie laat weten nog onderzoek te doen naar wat er precies is gebeurd.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (11-4-2024 om 15:15)
Ja-Ja Jij kunt natuurlijk van kilometers afstand zien wat de politie had moeten zien die er op het mpment van ongeval ongetwijfeld niet in de buurt waren.
Je mening doet er niet toe (11-4-2024 om 14:31)
Misschien moet jij ze even een handje helpen jaja, met die betweterige opmerkingen van je iedere keer zou je toch haast denken dat jij, en jij alleen Nederland er weer boven op krijgt…. Said no one ever, spuit11
Ja-Ja (11-4-2024 om 07:20)
Politie, ga terug naar school als jullie niet direct zien wat de oorzaak van ongeluk was. Sterkte voor de zwakke weggebruiker ,de fietser. Automobilist had natuurlijk niets!
Cookie-instellingen beheren