Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Meisje aangereden in Goes, tegenpartij aangehouden

Toegevoegd: 12-04-2024, 18.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES -  De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag aangehouden nadat hij betrokken was bij een aanrijding met een fietsster. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie en een rapid responder van de ambulancedienst werden vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de Vleugelweg in Goes. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder met bijrijderskant tegen de fietsster, een jongedame, aangereden.

De jongedame is door de verpleegkundigen van de ambulancedienst onderzocht. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben bij beide inzittenden van het bedrijfsbusje een verklaring afgenomen. De bestuurder is, volgens de politie, aangehouden op basis van rijden onder invloed. De andere inzittende mocht niet meer verder rijden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren