Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Pubers aangehouden voor inbraak kinderdagverblijf Oostburg

Toegevoegd: 13-04-2024, 09.24 uur
Pubers aangehouden voor inbraak kinderdagverblijf Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – De politie heeft vrijdagavond twee pubers betrapt toen zij bij een kinderdagverblijf in Oostburg inbraken. De jongens zitten nog vast voor verder onderzoek


De politie werd door een alerte getuige gealarmeerd dat er werd ingebroken bij het kinderdagverblijf aan de Stadhouderslaan in Oostburg. De politie snelde zich naar het adres. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen zij in het gebouw twee jongens lopen. Het tweetal van 14 en 15 jaar werd direct aangehouden.

In het pand vonden de agenten vernielde ruiten en kapot meubilair. Ook werd er een jerrycan met een brandbare vloeistof aangetroffen. Die is in beslag genomen voor verder onderzoek. De gemeente, die eigenaar is van het pand, zal aangifte doen van inbraak en vernieling.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (13-4-2024 om 16:27)
De ouders ook aanpakken ende pubers even flink onderhanden nemen. Bordje om hun nekje en straatjes vegen.
Drica (13-4-2024 om 13:24)
Zo jong en nu al de weg kwijt. Als ze snodere plannen hadden gehad zouden velen de dupe zijn door (dieftige) puberstreken. Laat ze voor straf in een pamper met een speen een jaar lang de omgeving schoonhouden. Gezien de opgegeven leeftijden zullen ze niet goed genoeg aangepakt worden.
bram goeree (13-4-2024 om 13:13)
wat ik me afvraag waar zijn de ouders van al deze steeds maar jongere crimineeltjes. want dat ze steeds jonger worden is wel een slechte trend .het word tijd dat ze als ''volwassenen'' berecht worden .misschien dat dit meer afschrikt
Ad Jonkers (13-4-2024 om 12:06)
Ze kunnen zelf nog niet alleen naar het toilet maar vernielen en jatten zit al diep ingebakken! Het woord "aso" is nog zwak uitgedrukt....Zal wel verwijzing naar Halt worden en daarmee is de kous af.
willem (13-4-2024 om 11:38)
ach gut, wat een zielige ventjes. zeker een aai over de bol en : "niet meer doen he" beter ze een nmaandje eenzaam opsluiten.
een gast (13-4-2024 om 09:44)
Zulke grote mensen gewoon een maand opsluiten ,dan hebben ze rustig de tijd om na te denken over dit ASO gedrag.
Cookie-instellingen beheren