Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Uiendiefstal in Axel verraadt inbreker

Toegevoegd: 13-04-2024, 17.01 uur
Uiendiefstal in Axel verraadt inbreker
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft vorige week vrijdag een man 30-jarige man uit Terneuzen aangehouden voor het stelen van een zak uien uit een boerenschuur in Axel.


De bewoners schrokken rond 01.05 uur wakker van het alarm en zagen de man op camerabeelden. Ze alarmeerden direct de politie. Agenten zagen de verdachte vervolgens fietsen en hielden hem aan.

De verdachte wordt in totaal verdacht van het plegen van een tiental diefstallen in Hoek, Terneuzen en Axel. Hij is inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en die heeft besloten dat de verdachte langer vast blijft zitten. De recherche doet verder onderzoek. Volgende week zal de raadkamer beslissen over de eventuele verlenging van zijn voorarrest.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (14-4-2024 om 12:23)
Had ie beter kunnen stelen in n supermarkt in combinatie met frikadellen, mayo en curry
Drica (14-4-2024 om 11:13)
Stelen bij de boer in verkoopkramen is oneerlijk. De boeren bieden hun waar tegen een redelijke prijs te koop aan waarvoor je het in de supermarkt niet kan halen. Ze vertrouwen er ook anno 2024 op dat de koper het gevraagde aankoopbedrag ook eerlijk achterlaat. Vroeger kon je nog ter plaatse zelfs zelf wisselen maar tegenwoordig zijn de boeren genoodzaakt om camera's op te hangen en het geld in hun betaalbox te bewaren/bewaken. Als je het niet kan betalen, kom dan overdag bij de boer en vraag hun om een gunst. De meesten zullen je niet met lege handen wegsturen. Mensen die gestolen goed kopen of eten zijn erger dan de dief want je stimuleert het gedrag. Zulke kramen zullen op termijn netzo verdwijnen als het touwtje uit de brievenbus
job (13-4-2024 om 18:12)
Weer een kopstuk te pakken.... proest!
Ad Jonkers (13-4-2024 om 18:03)
Betrapt bij het stelen van een zak uien......het is om te janken! Gelukkig zijn er door de arrestatie van deze veelpleger weer een aantal zaken opgelost. Laat hem maar enkele weken in die cel zitten......Boontje komt om zijn loontje.
Een Terneuzenaar (13-4-2024 om 17:20)
Is weer zon kansloze veelpleger waar nooit meer iets terecht gaat komen
Cookie-instellingen beheren