Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Fietsendief op heterdaad betrapt in Koudekerke

Toegevoegd: 15-04-2024, 08.35 uur
Fietsendief op heterdaad betrapt in Koudekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE – De politie heeft met behulp van een GPS-tracker zondag fietsendief in Koudekerke op heterdaad kunnen betrappen. De verdachte is ingesloten.

De politie kreeg gisteren de melding dat er een elektrische fiets was gestolen in Koudekerke. De eigenaar van de fiets kon zijn fiets volgen met behulp van een GPS-tracker. De eigenaar belde de politie en de agenten kwamen ter plaatse. In een schuurtje werd de fiets aangetroffen.

Op het moment van het aantreffen van de fiets kwam de verdachte aanlopen. Hij is direct door de politie aangehouden voor diefstal. De verdachte is ingesloten en de fiets is terug gegeven aan de eigenaar.

De politie waarschuwt dat er nog steeds veel fietsen worden gestolen. Daarom adviseert zij om de fietsen te parkeren in het zicht van een camera en de fiets het liefst op slot te zetten met een dubbel slot.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (15-4-2024 om 12:54)
Geweldig, moesten meer mensen doen. Er is nu ook een speciaal slot, wat zelf de kniptang kan weerstaan.
Cookie-instellingen beheren