Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Dillingsweg Sirjansland

Toegevoegd: 16-04-2024, 12.11 uur
Hulpdiensten ter plaatse in Sirjansland.
Hulpdiensten ter plaatse in Sirjansland.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SIRJANSLAND - Op de Dillingsweg bij Sirjansland heeft dinsdagochtend een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. De politie doet onderzoek.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen nadat rond 10.30 uur een auto van de Weg door het Dijkwater raakte en vervolgens bij de Dillingsweg tegen een boom reed. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam uiteindelijk niet ter plaatse. De eveneens gealarmeerde brandweer werd wel ingezet.

Een berger is opgeroepen om de auto te takelen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Mogelijk werd de automobilist(e) achter het stuur onwel, zo meldt de politie.

Meer volgt

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren